Om SERdig Terapi

Jag som är grundare till SERdig Terapi heter Therése och brinner för fysisk och psykisk hälsa samt personlig utveckling. Jag är utbildad idrottslärare på GIH i Stockholm (Examen år 2000) och har under många år arbetat med vår fysiska hälsa i undervisningssyfte. Under alla år har jag samtidigt intresserat mig för psykologi och om hur kropp och själ hänger ihop. År 2014 hittade jag äntligen vad jag hade sökt för att lära mig mer om hur kropp och själ samverkar med varandra och påverkar vårt mående, men också vägen till min egen inre resa och personliga utveckling. Jag påbörjade då mina 2,5 års studier till att bli Dipl. SER-terapeut på Akademin för SER-terapi , något som jag inte ångrat en dag.

Nu vill jag hjälpa dig att påbörja din resa till ett bättre psykiskt mående, en ökad självkännedom och till personlig utveckling.

SER-terapi står för; S= Samtalsterapi, E= Efb ( energi flow breathing) och R= Regressionsterapi

Välkommen till en terapiform av själ och hjärta.

/ Therése Wallmark

Dipl. SER-terapeut och Leg. Lärare i Idrott och Hälsa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *