SER-terapi

S=Samtalsterapi

E=Energi Flow Breathing

R=Regressionsterapi

Vad är SER-terapi och varför gå i denna terapiform?

S= Samtalsterapi

E= EFB Energi Flow Breathing

R= Regressionsterapi

SER-terapin består av Integrativ psykologi dvs. en kombination av Psykodynamiskt, Kognitivt, Humanistiskt och Existentiellt.

I terapiformen arbetar jag med olika verktyg som samtalsterapi, visualisering, mindfulness/meditation, genomlevandet av känslor, symbol/bildterapi, drömtolkning, regressionsterapi och EFB för att nå både själ och hjärta från vårt undermedvetna och komma underfund med kärnan till problemet man söker terapi för. SER-terapi är för dig som vill arbeta med din personliga utveckling, lära känna dig själv bättre på djupet, förbättra relationen med dig själv, förbättra relationer med andra människor och öka ditt psykiska välbefinnande och hälsa. Vi ”SER” människan som en helhet och utgår från kropp, behov, tankar, känslor och själ, där allt hänger ihop och påverkar vårt fysiska och psykiska mående.

Se länken nedan – En föreläsning om iscensättning och om varför man ska möta sina känslor.

En föreläsning av Anki Persson grundaren av SER-terapin.

SER-terapi

Varför gå i Terapi/samtalsterapi​?​​

Om man inte går i terapi när man mår dåligt eller har problem i sitt liv med sina relationer*, så skapar man onödigt lidande. (*Relationer = arbetskamrater, vänner, partner, föräldrar eller barn.) I SER-terapin både bearbetar du dina känslor och tankar och lär dig ett nytt sätt att se och förhålla dig till det som händer i ditt liv. En process som kan ta månader att förändra kan med hjälp av en SER-terapeut/samtalsterapeut förändras på betydligt kortare tid.

SER-terapi SERdig Terapi

SER-terapi utgår från ett helhetsperspektiv

VI SER MÄNNISKAN som en helhet med: Kropp,
Behov,
Tankar,
Känslor,
Själ

I relation med andra där allt påverkar vartannat
“Gyllensten och Olsson”

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.