Samtalsterapi

Samtal, visualisering och genomlevande av känslor. I samtalet lyssnar jag och hjälper dig att förstå varför saker händer och hur du ska möta upp det. Där kommer förståelsen för hur man skapar sitt liv och varför, vilket är en förutsättning för att kunna förändra det.

600kr
  • 60 minuter

Walk and Talk

Samtalsterapi kombinerat med naturskön promenad

600kr
  • 60 minuter

Samtalsterapi på telefon

Ej videosamtal

400kr
  • 45 minuter

EFB

Energi flow breathing kroppsterapi och samtal. EFB står för Energi Flow Breathing – Energiflödesandning. En mjuk men ändå kraftfull andningsmetod som jag kombinerar med samtal. Den här terapiformen förlöser stress och känslomässiga blockeringar i kroppen. Ett kroppsligt och mentalt energiarbete.

600kr
  • 60 minuter

Samtalsterapi via videosamtal

Samtalsterapi via Messenger eller Skype

600kr/h
  • 60 minuter

Drömtolkning

Vårt undermedvetna talar till oss via drömmar. Där kommer vi i kontakt med den vi verkligen är för drömmar ljuger aldrig utan är alltid ärliga. Vårt undermedvetna talar om för oss hur vi känner, tänker, är rädda för, våra önskningar, våra styrkor och våra svagheter, våra tidigare erfarenheter mm. När vi kommer i kontakt med våra drömmar och börjar tyda dem kan vi få reda på mycket mer om oss själva och vår personlighet. När vi blir medvetna om drömmarnas betydelse och viktiga meddelande till oss kan vi utvecklas medvetet. Det som är så fantastiskt är att varje liten bild eller symbol i en dröm har en viktig betydelse. Symbolernas betydelser kan vara olika för olika personer. Tillsammans tittar vi på din dröm och tolkar den personligt.

600kr/h
  • 60 minuter

Vägledd meditation i grupp

250kr/person
  • 60 minuter

Gruppregression

Minimum 5 personer

250kr/person
  • 120 minuter

Vägledd meditation

Meditation handlar om att finna lugn, frid och harmoni. Att koppla av och komma bort från jordelivets problem och hets. Att meditera kan vara ett bra botemedel för att bättre kunna hantera stress och ångest som kommer med ditt vardagliga liv. När man stänger av alla externa influenser: musik, konversationer, bilder och all annan information som flödar in i hjärnan så kommer man närmare sig själv och sitt inre. I den här sessionen guidar jag dig genom en vägledd meditation för komma i djupare kontakt med ditt inre och ditt undermedvetna.

500kr
  • 45 minuter

Regressionsterapi

Djupavslappning/ hypnos, arbetar med det undermedvetna för att läka själsligt. Regressionsteknik är en metod där man arbetar med att möta eller se grundorsaken till varför man har olika reaktioner eller sjukdomar. Detta är en symboliseringsmetod som gör det lättare att se mönster i sina relationer och under djup avslappning har man mer kontakt med det undermedvetna, kroppen och känslorna. Här kan du komma i kontakt med ditt förflutna, känslomässiga sår  och blockeringar som behöver läkas, ditt undermedvetna, tidigare liv och symboliska fantasivärldar.

1200kr
  • 120 minuter