Terapier

Par- och relationsterapi​

För er som vill förbättra, stärka och utveckla er relation. Men även för er som vill få hjälp med att avsluta en relation på ett konstruktivt sätt. I terapin samtalar vi, speglar och medvetandegör bådas tankar, känslor och behov för att kunna utvecklas både individuellt och som par. Terapin grundar sig på ett respektfullt och empatiskt förhållningssätt gentemot varandra
“Sometimes two people have to fall apart to realize how much they need to fall back together"

1,5 timme • 1250kr/för 2 /Paket på 5 ggr/ 5625kr
NYHET

Samtalsterapi​

Behöver du någon som lyssnar på dig?

Behöver du ventilera dina tankar och känslor?

Då är samtalsterapi något för dig.

I samtalet lyssnar jag och hjälper dig att förstå varför saker händer och hur du ska möta upp det. Där kommer förståelsen för hur man skapar sitt liv och varför, vilket är en förutsättning för att kunna förändra det.

1 timme • 750kr

Walk and talk

Samtalsterapi kombinerat med en naturskön promenad i Pålsjö skog.

1 timme• 750kr

EFB​

EFB står för Energi Flow Breathing – Energiflödesandning. En mjuk men ändå kraftfull andningsmetod som jag kombinerar med samtal.  Den här terapiformen förlöser stress och känslomässiga blockeringar i kroppen. Ett kroppsligt och mentalt energiarbete.

1 timme• 750kr

Samtalsterapi online via videosamtal

Samtalsterapi som sker digitalt som ett videosamtal via Teams.

1 timme • 750kr /30min 450kr

Samtalsterapi på telefon

Samtalsterapi som sker på telefon, ej videosamtal.

30min 400kr/45min 600kr

Vägledd meditation i grupp

Meditation handlar om att finna lugn, frid och harmoni. Att koppla av och komma bort från jordelivets problem och hets. Att meditera kan vara ett bra botemedel för att bättre kunna hantera stress och ångest som kommer med ditt vardagliga liv. När man stänger av alla externa influenser: musik, konversationer, bilder och all annan information som flödar in i hjärnan så kommer man närmare sig själv och sitt inre.

I den här sessionen guidar jag er i grupp genom en vägledd meditation för komma i djupare kontakt med sitt inre och sitt undermedvetna.

En grupp är minst 5 personer/gång

1 timme • 250 kr/person

Kostnadsfri konsultation

Ett första möte och samtal som sker via telefon antingen som ett vanligt telefonsamtal eller videosamtal. Där pratar vi om vad det innebär att gå i terapi och utgår från just dina behov. Här kan du känna efter om det här är något för dig och ställa de frågor du behöver till terapeuten.

20 minuter • Gratis

Samtalsterapi paket 5 ggr

Du köper här ett samtalspaket till ett reducerat pris, dvs du får 500kr i rabatt.

För dig som har bestämt dig för att gå minst 5 gånger i terapi.

Kontakta mig för att boka denna tjänsten.

5 timmar • 3000kr

Vägledd meditation

Meditation handlar om att finna lugn, frid och harmoni. Att koppla av och komma bort från jordelivets problem och hets. Att meditera kan vara ett bra botemedel för att bättre kunna hantera stress och ångest som kommer med ditt vardagliga liv. När man stänger av alla externa influenser: musik, konversationer, bilder och all annan information som flödar in i hjärnan så kommer man närmare sig själv och sitt inre.

I den här sessionen guidar jag dig genom en vägledd meditation för komma i djupare kontakt med ditt inre och ditt undermedvetna.45 minuter • 500kr

Regressionsterapi

Djupavslappning/hypnos

Regressionsteknik är en metod där man arbetar med att möta eller se grundorsaken till varför man har olika reaktioner eller fysiska och psykiska symtom. Detta är en symboliseringsmetod som gör det lättare att se mönster i sina relationer och under djup avslappning har man mer kontakt med det undermedvetna, kroppen och känslorna.

Här kan du komma i kontakt med ditt förflutna, känslomässiga sår  och blockeringar som behöver läkas, ditt undermedvetna, tidigare liv och symboliska fantasivärldar.

Genom att bli medveten och lösa upp blockeringar kan du börja läka, växa som person och skapa förändring i ditt liv.

Regressionsterapin inleds alltid med ett samtal om grundproblemet du vill möta och få förståelse för under sessionen. Vi avslutar också med ett kort samtal om din upplevelse.

2 timmar • 1250kr

Drömtolkning

Vårt undermedvetna talar till oss via drömmar. Där kommer vi i kontakt med den vi verkligen är för drömmar ljuger aldrig utan är alltid ärliga. Vårt undermedvetna talar om för oss hur vi känner, tänker, är rädda för, våra önskningar, våra styrkor och våra svagheter, våra tidigare erfarenheter mm. När vi kommer i kontakt med våra drömmar och börjar tyda dem kan vi få reda på mycket mer om oss själva och vår personlighet.

När vi blir medvetna om drömmarnas betydelse och viktiga meddelande till oss kan vi utvecklas medvetet. Det som är så fantastiskt är att varje liten bild eller symbol i en dröm har en viktig betydelse. Symbolernas betydelser kan vara olika för olika personer. Tillsammans tittar vi på din dröm och tolkar den personligt.

1 timme • 750kr

Gruppregression

Regressionsterapi som sker i grupp.

Vi inleder alltid med ett kort samtal om hur sessionen går till och avslutar också med ett samtal om våra olika upplevelser av regressionen.

En grupp innebär minst 5 personer.

Kontakta mig för att boka denna tjänsten.

2 timmar • 250kr/person